Scandinavia and the World
 

Comments #9600518:


Living Hell 24 2, 8:46am

@Crez

Nej precis. Men de har målat in sig i ett hörn där de hela tiden övertrumfar varandra med allt galnare påståenden tills det som du säger blir så absurt överdrivet att alla som inte lever i deras lilla bubbla inser att det inte kan stämma.
Jag bodde i 15 år i en av de betongförorter utanför Stockholm som de försöker utmåla som "no go zoner" där vita svenskar inte vågar vistas eller blir konstant trakasserade och det är ju rent skitsnack - hände inte mig ett skit där på 15 år. Den kriminalitet eller våld som var var ju mellan olika småkriminella som gjorde upp sinsemellan. Allvarligt som all brottslighet naturligtvis men knappast det totala kaos och den klappjakt på vita svenskar av ondskefulla invandrare som rasisterna försöker framställa det som.

Och nej - de gillar inte alls när man ifrågasätter dem. För de kan aldrig belägga vad de påstår med fakta utan tycker alltid att man blint skall lita på vad de säger. Och alla som inte gör det är Sverige-hatande femi-nazist-kommunister - eller nåt annat de lärt sig att kalla alla som ifrågasätter dem. Som om personangrepp skulle vara värt ett skit som belägg för deras påståenden.